Звіт про турнір "Yarych Street Fest 2016" (Львів)

Цьогорічний "Yarych Street Fest" встановив абсолютний рекорд стрітбольних турнірів в Україні за 10-річну історію УСЛ 3х3! Потужний фест зібрав 142 команди зі Львова, Дніпра, Києва, Одеси, Харкова, Івано-Франківська, Запоріжжя, Рівного, Черкас, Ужгорода, Луцька, Миколаїва, Чернівців, Сарн, Коломиї, Чопу, Сваляви, Дрогобича, Самбора, Снятина, Сторожинця, Моршина, Хуста, Нового Роздолу, Бучача, Чорткова, Камянця-Подільського.

У Львові пройшло справжнє баскетбольне свято, подивитись та прийняти участь у якому приїхали гравці з усіх куточків країни. У безкомпромісній боротьбі на відкритому повітрі перед Оперним театром зійшлися професіонали та прості любителі поганяти м'яча на вулиці. Пополудні кілька разів короткочасний дощ намагався перешкодити змаганням та змушував учасників покидати майданчики. Але колективними зусиллями вдалося спрямувати силу наміру та розігнати хмари над центром Львова - до кінця дня погода була просто чудова. 

 

На турнірі пройшов показовий матч спортсменів з обмеженими руховими можливостями, але необмеженою силою волі. Мотивація та вміння цих людей дійсно вразили глядачів.

 

Ізюминка "Yarych Street Fest", конкурс слем-данків, зібрав аж вісім учасників. Ця українська данк-банда показала як можна забивати зверху купою різних способів. Переміг минулорічний чемпіон Вадим 'Miller' Піддубченко, котрий з минулого літа став улюбленцем львівської публіки.

 

У змаганнях в форматі 1х1 перемогу святкував Віталій Вінтоняк з Івано-Франківська, який минулого року зупинився в кроці від тріумфу.

 

Головний приз у 15 000 грн, поїздку до Латвії на "Ghetto Games" та путівку до Фіналу УСЛ 3х3 2016 в чоловічій категорії завоювала франківська команда "Свободные агенты": Віталй Вінтоняк, Олександр Гарбарчук, Давід Майсурадзе. 

 

Віце-чемпіон - команда "Завали 3 балла" (Одеса): Денис Носков, Олексій Щєпкін, Ярослав Скрипець, Дмитро Тихонов. 

 

Бронзові призери - "Фанати" (Івано-Франківськ): Євген Добренький, Андрій Романиця, Денис Спиридонов.

 

 

Серед юнаків U18 перемогли "Якоря" з Дніпра: Данило Чорний, Іван Дудар, Михайло Горобченко, Віталій Кравець.

Переможці отримують право участі у Фіналі УСЛ 3х3 2016.

 

Друге місце зайняла команда "Buka 2" (Чернівці): Роман Линдюк, Денис Бєляєв, Антон Гапляк.

 

Бронза дісталася трійці "Pacers" з Івано-Франківська: Ігор Вичівський, Євген Мацулевич, Ростислав Сушириба.

 

 

В жіночій відбірковій категорії перемогу святкувала команда "Frankivsk": Маріам Уро-Нілє, Аріна Білоцерківська, Оксана Кісільова, Дарья Завідна. Дівчата отримують право представляти своє місто на Фіналі УСЛ 3х3 2016.

 

Другими фінішували "МОБІ" з Броварів: Марина Рубайло, Катерина Демченко, Анастасія Кононюченко, Наталя Зотко. 

 

Третю сходинку посіли місцеві дівчата "ЛДУФК": Оксана Притуляк, Марія Ковтун, Анге Зволяк.

 

Організатор турніру: Орг.комітет "Yarych Street Fest" та УСЛ 3х3.

Офіційні партнери: кондитерська фабрика "Yarych", корпорація КРТ, будівельна корпорація "Global Development" та компанія DION.

Інформаційні партнери: ФМ "Галичина", Радіо "Львівська Хвиля", ХІТ ФМ, Радіо "Рокс", streetball.in.ua, basket-planet.com.

 

ФОТО

 

До зустрічі на турнірах УСЛ!

Дата: 6-06-2016
Наверх