Збір коштів на обладнання для фільму про УСЛ 3х3

Вуличний баскетбол України пройшов великий шлях становлення довжиною у 10 років. Ця сторінка історії має бути задокументована. Разом з початком нового сезону ми почнемо зйомки великого проекту - фільму про стрітбол в Україні та УСЛ 3х3.

 

Збір коштів на обладнання для фільму про УСЛ 3х3


Українська Стрітбольна Ліга - національна серія турнірів з вуличного баскетболу, що була створена звичайними спортсменами та громадськими активістами. Вони об'єднали зусилля і почали працювати разом на благо своєї країни. Не заради фінансової вигоди, а для розвитку улюбленого спорту, поліпшення іміджу своїх міст та України, заради майбутнього нових поколінь баскетболістів. Почавши у 2007-му в прямому сенсі слова "з дворів", У 2013 році масштаб УСЛ досяг небувалого рівня - фінал змагань проходив у День Незалежності на Хрещатику, а сама ліга стала наймасовішою стрітбольною лігою в Європі (понад 10 тисяч учасників). За роки своєї діяльності організатори УСЛ 3х3 провели більше ніж 200 турнірів з вуличного баскетболу різного рівня у 27 містах країни. Загальна кількість учасників склала понад 30.000 чоловік. 

Збір коштів на обладнання для фільму про УСЛ 3х3


Ця історія - про людей з правильними цінностями, про патріотів своєї країни, про тих, хто своїми руками побудував щось більше, ніж просто популярний спортивний проект. Історія про тих, хто створив Ідею. Ідею єдності, спорту і дружби. Перемоги та поразки на майданчиках, яскраві особистості, спогади, архівні записи, плани на майбутнє. Це історія, яка надихатиме наступне покоління. Це історія, яка повинна бути знята. 

Збір коштів на обладнання для фільму про УСЛ 3х3


Головна мета цього фільму - показати суспільству ту сторону нашого життя, де панують спортивне братерство, безкорисливість, взаємодопомога і любов до своєї справи. Фільм має стати візитівкою українського вуличного баскетболу (його буде перекладено на англійську) та його літописом за остані 10 років (з 2006 по 2016). Ми робимо масовий спорт та здоровий образ життя популярними. Цей фільм - ще одна велика сходинка у цій справі.

Збір коштів на обладнання для фільму про УСЛ 3х3


Я, президент всеукраїнської громадської організації "Українська Стрітбольна Ліга 3х3", Світлицький Станіслав, збираю кошти на мобільне відео обладнання, за допомогою якого планую власноруч зняти та змонтувати документальний фільм про нашу історію. Всі поїздки і всю роботу буду здійснювати за свій рахунок. Посильно допомогати у справі мені будуть мої друзі. 

Строки реалізації проекту: травень 2016 - листопад 2016.
1. Зйомка актуального відео та інтерв'ю - травень - серпень (на турнірах УСЛ 2016).
2. Монтаж фільму - вересень - листопад 2016
3. Публікація фільму — листопад — грудень 2016

Потрібне обладнання:
1. Гнучкий штатив Joby GripTight GorillaPod
2. Стабілізатор зйомки KumbaCam 3 или Lanparte HHG01 или WenPod SP1
3. Каркас та об'єктиви Beastgrip Pro + DOF adapter + wide-angle lens + fisheye lens
4. Мікрофон для інтерв'ю iRig Mic
5. Стабілізатор рухомої зйомки iStabilizer ISTDL01 Smartphone Dolly
6. Зовніщня батарея Portable External 20000mAh Power Bank
7. Адаптер LOHA Cell Phone Tripod Adapter for iPhone
8. Адаптер Moondog Labs 1.33X Anamorphic Adapter

Посильний внесок кожен з вас може зробити тут - https://www.generosity.com/sports-fundraising/documentary-film-about-streetball-in-ukraine

Дата: 11-04-2016
Наверх